30 May 2010

Nape Susah Nak Dapat Buffered Kat LargeRectangle LR Ads ??...

Salam...
Lanun dulu teringin sangat nak dapat buffered earnings ni. Alhamdulillah atas berkat kerajinan tanpa putus asa berblogging dapat la merase sket sket. Tapi.. mmm.. ada tapi, Lanun tak pernah lagi dapat buffered earning kat bahagian LR (large rectangular 336 X 280). Korang pernah dapat?

Nuffnang ada 3 saiz iklan, pertama SS skyscrapper (paling kecik belah tepi tu), kedua LB leaderboard (yang lanun buh kat bawah header) dan ketiga LR largerectangular (yang kotak besar). SS dan LB Lanun dah merasa dapat buffered earning, tapi yang LR ni memang tak pernah lagi. Ape yang salah agaknyer ek...

Korang rase sebab per? kalau blog lain pun susah nak tengoak yang dapat buffered tang LR tu. Kalu ade tips or jawapan pada persoalan ni share kan ngan Lanun k. Untuk yg masih tak dpt buffered keep it up.

From Lanunsepet to Nuffnang, hope lepas post ni, bagi la buffered kat LR blog Lanun he3.


Nak teknik  berkesan tambah trafik : [KLIK SINI]
Nak dapat buffered earning : [KLIKSINI pulak..]
Blog Widget by LinkWithin

10 komen disini yer..:

::ienafazlyna:: said...

penah dapat kat situ..yg xpnh dpt kat side bar

LaNuNsepet said...

pernah ek.. what wrong ek..ngan blog lanun...tak pernah dpt kat LR,

Nur said...

aku pun pelik.. nuffnang zzzz kot

M!Er4N said...

lanun blog ko mantap r selalu dpt buffered earning.UV blog ko sehari hari berapa ek?maintain ek

LaNuNsepet said...

to mieran :
sekt2 jer mieran..
aku dapat dalam 200++ ke atas gtu jar mieran.. alhamdulillah maintain stakat ni..

sweeTSour said...

Lanun, banyaknya dpt buffered earning..
Keyyah berkenan la tgk watermark 2..cun.

LaNuNsepet said...

kalu kenan nnt lanun bg .psd
next post k...
he3

sarah shafie said...

aku bru je blajar nak rse dpt buffered earning..huhuh

DaHLia said...

dulu pun sis xpernah dpt situ..
now dah dapat.. yg problem skarang kat header lak yang sunyi..
pelik sungguh....padahal dah 5bintang... :)

sis ada perasaan yang mengatakan LR depends on bilangan komen kut...ni andaian sis jer laa..huhuh

LaNuNsepet said...

owh.. gtu..
mgkn jugak kan..
darkbatman tu dpt buff kat LR,
komen dier pun bykk...

tq sis ;-)