15 May 2010

Tahniah : Lanun Terpilih Dalam Blogger Award Negeri Pasir Berdengung...

Salam...
Mula mula sekali nak gtau yang badan Lanun oh sungguh lah penat balik dari karnival kerjaya dan keusahawanan k3g kat PWTC tengahari tadi. cuaca panas tambah dengan kesesakan memang menguji kesabaran betul. Ni lah semangat orang na cari kerja ha3. InsyaAllah.. usaha dah dibuat.. doa dan tawakal menyusul pasni lak.

Tahniah tahniah.. Lanun dapat dapat (2 award kan?) blogger award dari Keyyah dari negeri pasir berdengung he3. Pandai-pandai jar Lanun bagi nama negeri dier pasir berdengung macam dalam citer Pramlee. Papepun keyyah Lanun memang tak tahu Keyyah asal mane? kalu baca ni sila jawab k. Lanun dapat 2 award nice blogger award and sunshine award, thanx Cik Keyyah..satu lagi guane sebut "keyyah" ni? actually Lanun baca "kenyah" selama ni ha3.
award sebab Lanun ni nice... keyyah kate.

award sunshine sebab Lanun dah hitam kena sunshine selalu..

1. Apa yang bermain di fikiran kamu sekarang?
Nak rehat badan penat... nak sms...
2. Apakah nama samaran kamu?
Lanunsepet
3. Berikan 3 orang yang kamu sayang.
islam, mak, ayah,uci,nenek, adikbradik, bakal tunang n sedare mare..
4. Panggilan untuk si dia.
Panggil nama depan dia.
5. Hadiah yang kamu impikan dari seseorang yang istimewa.
hmm.. zuriat, kereta vios, rumah banglo... kejam x?..
6. Blog mana yang kamu suka visit?
blog 4 orang budak master... keyyah, ser, dalila, adah,
7. Tagkan kepada 15 orang rakan blogger kamu.
ramainya... Lanun bagi pada 5 ja lah.. kekangan internet slow sangat sekarang nih.
Sudi sudilah amik yer kekawan, Moga persahabatan kita terjalin bahagia... mmm.. manisnya ayat....
Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

DALILA MISMAN said...

suka visit blog lanun juga :)

LaNuNsepet said...

he3.. tq3.. teruskan.. chayook!!

sweeTSour said...

lorrr ko bc nama aku kenyah... okies lps ni KEYYAH pulak k..hahaha.. okies tggu ye lepas ni keyyah bg award byk2...

kenwooi said...

congrats =)