21 May 2010

E Card Dari Cikgu Farha....

Salam...
Lanun kat sini , nak beri penghargaan pada kawan blog Lanun atas pemberian beliau  Toyota VIOS 1.5 TRD Sportivo pada Lanun sebab rajin berblogging katenyer he3...

Actually bukan tu, tapi Lanun terima Friendship Ecard speciallll hand made tu.. dari seorang bakal cikgu, Cikgu Farha. Korang leh usyar blog die kat sini yer "http://cikgufarha.blogspot.com/". Friendship Ecard ni dier cakap untuk semua rakan rakan blogger katanyer. Jadi dengan berbesar hati menerima E Card tu, Tapi cikgu farha... kalu kad, posman datang umah hantar, ni Lanun kena mik sendiri, takleh hantar ke cikgu farha? he3.. 

Sebut pasal Cikgu Farha, Lanun akan teringat pasal umah dier, dah habis cat ke belum? cincin idaman nyer dah beli ker? untuk cincin tunang ker nikah ek? dan pulut lepe yang tersergam indah dalam blog nyer he3.


Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

FarHa said...

salam n selamat pg~~

terharunyee hehe...kalo nak tahu..ruang tamu dah siap dah..sekrg ngah cat bilik..cincin tu insya-allahh cuti sek nih baru belil..sbb tunggu cik abg balik hehe..coz die pon golongan cikgu hehe

per2 pon tq hehe

LaNuNsepet said...

he3.. same2 :-)
my fren..

Lepat Pisang said...

Ha..lepat pun dapat kad tu gak..baik sungguh cikgu farha kan..harap2 dia hantar kad kahwin kat kitelah,lanunsepet..he..he..

LaNuNsepet said...

ha3... lepat oh lepat...
petang ni buat lepat pisang x?