17 May 2010

Iklan Project Alpha Paling Mahal Ker?

Salam..
Dah 2 kali, Lanun perasan yang iklan Project Alpha 2 adalah iklan yang paling banyak sekali bagi "earning" kat Lanun. Adakah sebab dier iklan "large rectangular" ? atau sememangnya ia bernilai tinggi? yerlakan tengokla berapa company yang taja Project Alpha 2 tu Adidas, MAS, P1 wimax, Ruumz, Era FM, and bla bla lagi. Semua part and bahagian, ade sponsor baik dari penginapan, make up, media, and ke rambut pun skali ade penajanya tu.

earning nuffnang project alpha 2

TQ to Project Alpha yer, 1 more thing suke sangat Lanun bila buffered earning masih lagi tak jemu jemu "menempek" kat blog lanunsepet, cuma buffered ads kat bahagian "large rectangular" jer tak pernah lekat lekat lagi hu3 kenapa??. Kat skyscrapper ngan header selalu jer dapat. Yang paling banyak buffered earning setakat nie Ads Toyota Vios RM 27 he3, tapi dah stop dah, rasanya tunggu nak jadi metered earning jer. Yang terbaru buffered earning dari FundMart Store, Anmum, Pizza Hut Fish Pizza, and Digi Weeave.
Blog Widget by LinkWithin

8 komen disini yer..:

a kl citizen said...

saya memang tak faham bab iklan nuffnang ni.
duit pun tak boleh nak cash out lagi
ciput je

LaNuNsepet said...

he3.. sabar cikgu..
terus berblog.. upkan trafik..
sy bookmark page cikgu k.. nnt sy blogwalking sy singgah kasi up trafik,more trafik more earning.. he3

sarah shafie said...

lanun..dtg blog aku sekali..hehe..

LaNuNsepet said...

he3.. mesti ser.. aku dah lame dah bookmark korg ber 4.. selalunyer dtg..cuma kdg2 itenet kat hostel aku lembabun.. hu3

mimi said...

salam....
kak mimi ader hajat kat sini...
nak letak banner kat blog ini kalu tak keberatan bg tuan blog...itu pun kalau tuan punya izinkan..

nie alamat banner untuk header kak mimi

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
terima kasih

M a W a D D a H said...

yeay3x...lanun dpt buffered earning...leh mkn besor..yeehhaaa...

Chaon Cornerz said...

wah.. banyak nye dapat bufferd earning..

LaNuNsepet said...

to chaopn : he3.. ade lar sket.. ko mesti lagi banyak kan chaon..