09 May 2010

Tersilap Sapu.. Kelakar Jugak Perompak Kat Malaysia Nih.... Ha3...

Salam..
Baru baru terkejut jugak baca berita yang kereta perdana v6 Ketua Polis Selangor Datuk Khalid Abu Bakar kena curi. Berani juga perompak ni curi orang profail tinggi macam tu. Dalam dalam berani tu sebenar perompak tu tak tahu pun tu kerete KP Selangor rupenyer.

Dua hari lalu kereta ni dijumpa balik kena tinggal kat satu kawasan. Ketua Polis Daerah Shah Alam ACP Nor Azam Jamaluddin ketika dihubungi Bernama berkata kereta itu kelihatan ditinggalkan dalam keadaan baik, malah nombor pletnya pun tidak diubah. Ko tgu la perompak weh.. kalu kena tangkap, confirm si KP Selanor nak sangat jumper ko.

Yang kelakar nya ada satu nota ditinggalkan berbunyi "Sorry PDRM tesilap sapu" ha3.

ha3... perompak yg ada sense of humor.. 
Blog Widget by LinkWithin

7 komen disini yer..:

S.I.T.I said...

haha.lawak betol punye perompak.boleh pulak tulis nota lagi tu. :p

sarah shafie said...

hehe..apsl die tk nk ambik klau polis punya??huhu

Affan Ruslan said...

mesti goyang tu.

LaNuNsepet said...

he3... tapi ni tunjukkan sape2 pun tak selamat..
tak sgka tol la perompak ni penakut jugak rupenyer.. dah curi curi jalar.. KP selangor tu kaya, leh beli kereta baru. Org susah ko nak romapk n samun, yg kaya ko lepaskan pulak.. apa punya perompak!!

LanaBulu said...

Tahniah utk perompak tu..bukan setuju dgn carea depa tu tapi nak habaq kata..kalau harta ketua polis negeri pun mereka boleh sapu..harta awam lain lagi senang laaa...
So? Moral of story is...Jgn dok lena! lagi2 pihak berkuasa tu!

Alynn Notnot said...

hahahahaha. bongek betul.

chybee said...

ahaha...lawak seyh menyamun neh :))