16 June 2010

Arjuna TV3 KRU Episod 3 Download & Review


Salam... 
Ni merupakan link untuk download drama arjuna tv3 terbitan kru episod ke 3. Atas sebab sebab tertentu Lanun tak dapat nak update pasal episod terbaru. Yang menarik dalam episod terbaru Arjuna kali ini adalah Arjuna akan mula belajar ilmu kesaktian daripada pendekat Satria Aduka. 

Gerakan yang seakan gerakan sejenak dalam Dragon Ball Z he3. Dalam drama ni ia dinamakan, Gerakan Sekilas. Dalam drama aksi kuasa sakti jarang digunakan sebab ia boleh habis (macam bateri agaknya) jadi ia sesuatu yang baik la sebab kalau asyik guna jar orang akan bosan dan satu lagi CGI yang banyak sangat akan menampakkan kecacatannya.

Ok lah, untuk download episod drama pendekar arjuna boleh klik link dibawah :
(kali ni Lanun try bagi Direct link/ bukan mediafire)
  1. Download arjuna episod 3 Part 1.flv
  2. Download arjuna episod 3 Part 2.flv
  3. Download arjuna episod 3 Part 3.flv
  4. Download arjuna episod 3 Part 4.flv
Blog Widget by LinkWithin

4 komen disini yer..:

Nur said...

aku pun suka tgk Arjuna.. macho dow..

huhuhu...

LaNuNsepet said...

hik2.. macho2 juga..
tp kdg2 tgk si arjuna tu mc org asli ha3 hitammm....dlm poster putih sket.

iniAKU said...

nape aku x suke nengok cite ni eh?huhu

LaNuNsepet said...

tak kene ngan jiwa ko kot..
ko jiwang.. hehehe adamaya.