20 June 2010

Selamat Hari Bapa... 20 Jun 2010

Salam...
Lanun tak tahu pun hari ni Hari Bapa, sehinggalah teringat kata kata kawan Lanun Faiz [www.mohdfaiz.co.cc] malam tadi, dia cakap arini hari ni adalah Hari Bapa. Pagi ni pulak Mus [www.puterapescado.blogspot.com] ingatkan Lanun. Tq kawan kawan, sebab ingatkan. Rasanya kalau terlupa pun hari ni Hari Bapa takda lah derhaka pun kan he3.

Tapi its a good idea, ia satu budaya dari Barat yang maklumlah suka buat hari itu lah hari ini lah macam macam. Bagi Lanun sekiranya ia tidak bertentangan dengan Islam, teruskan saja. Apa salahnya kita teringat pada Ayah kita dari tak teringat lansung di hari hari biasa yang lain. Selamat Hari Bapa to all Bapa in the world.

Quo : bapa kemerdekaan, pembangunan ada, siapakah bapa blogger?

Banyak blogger tayang Ayah masing masing, Lanun nak tayang Ayah Lanun jugak ni, siap biodata lagi. :

Umur : 60 tahun ( 9/9/1950)
Kerja : Ejen HPA Kopi Radix (bukan CIA)
Kepakaran : Senibina 
Hobi : Memancing
Cita cita : Perdana Menteri he3
Jasamu takkan terbalas dengan apa sekalipun ku beri....
Semoga dirimu dan bonda beroleh kesihatan tubuh badan dan 
Syurga di akhirat kelak, itulah yang selayaknya.. aaminn...
Blog Widget by LinkWithin

9 komen disini yer..:

Kie-yu said...

selamat hari bapa utk ayah lanun ;)
mai kopi Radix secawan
heee

iniAKU said...

kemsalam kat ayah ek?
heheh
aku tompang wish slamt ari bapa utkayah aku kt sini jela.
bole?huhu

LaNuNsepet said...

to kieyu :
he3..dtg umah aku kopiradix free

LaNuNsepet said...

to ini aku

boleh bro..
aku ayah gak.. ha3

a kl citizen said...

anak tokey lah ni ya...

ejum said...

slamat hari lanun..eh salah2...slamat hari bapa..atau dalam bahasa omputihnya happy father's day utk bapa anda..dan seluruh bapa seantero dunia..

LaNuNsepet said...

to kl citizen

bukan tokey.. ejen..
he3. mcm pemilik HPA lak..
marah Tuan Hj ismail nnt kat lanun

LaNuNsepet said...

to ejum :

ha3..
hari lanun.. tiap2 hari..
yer ejum.. seantero bapak2 yar..

san wani said...

matap... okee juga gan..