13 June 2010

Koleksi Rahsia Personaliti Lelaki vs Wanita dari Lanunsentral

Salam... Koleksi artikel ni diambil daripada salah satu blog projek Lanun iaitu lanunsentral.blogspot.com. Pernah buka lanunsentral? atau blog blog lanun lain? semua tu projek Lanun. He3 actually Lanun ada banyak lagi projek dalam otak ni nak buat, tapi atas kekurangan ilmu dalam dunia web dan blog ni Lanun terpaksa tangguhkan, kena la belajar dulu sikit sikit pelan pelan he3.

Ok, Kat bawah ni adalah koleksi tips, rahsia peribadi, personaliti lelaki dan perempuan dalam pelbagai kategori. Korang boleh browse satu satu k. Lanun saja compile kan kat sini bukan per, kat lanunsentral tu asyik dok terbiar jer. Tak sesempat nak update. Semua link ni akan di direct ke lanunsentral harap maklum.

PERHATIAN : apa yang dipaparkan selalunya adalah kebetulan, jangan percaya secara bulat2!!
  1. Perkara Yang Lelaki Perlu Tahu Dan Juga Perempuan Perlu Tahu
  2. 11 Perkara Yang Tidak Boleh Dibincang Dengan Lelaki
  3. 30 Rahsia Wanita Yang Lelaki Perlu Tahu
  4. Rahsia Personaliti Melalui Kuku...
  5. Rahsia Personaliti Wanita Dan Bantalnya....
  6. Rahsia Wanita Air Api Tanah Angin
  7. Rahsia Dalam Komunikasi...
  8. Fakta Menarik Tubuh Lelaki Dan Perempuan
  9. Sifat Wanita VS Sifat Lelaki
  10. Rahsia Personaliti Individu Mengikut Bulan Islam
  11. Rahsia Bibir Wanita
  12. Rahsia Keserasian Pasangan Menurut Urutan Kelahiran
  13. Rahsia Peribadi Mengikut Bentuk Gigi
  14. Rahsia Personaliti Wanita Mengikut Kedudukan Dalam Ahli Keluarga
  15. Rahsia Personaliti Wanita Menurut Warna Kegemarannya
  16. Rahsia Personaliti Melalui Gaya & Bentuk Tulisan
  17. Rahsia Melalui Kiraan Tarikh Lahir
  18. Sifat Lelaki Berdasarkan Rambutnya - Ajaran Sesat
  19. Rahsia Diri Melalui Jenis Darah
  20. Rahsia Personaliti Melalui Pergerakan Wanita
  21. Rahsia Mata Seorang Wanita
  22. Rahsia Personaliti Disebalik Bentuk Wajah
  23. Rahsia Personaliti Disebalik Buah-Buahan
Sumber : random blog across internet...
Blog Widget by LinkWithin

5 komen disini yer..:

Nur said...

salam lanun

nanti aku on blog lanunsentral ok..

apa yang ku nak cakap, aku bangga ada anak muda yg kreatif dan bijak serta tidak membuang masa dgn perkara2 yg remeh...

gd job n keep it up... will do on ur next blog.. support u always...

Roronoa Zoro said...

kalo Nur puji ko.. aku pon puji jugak.. menda yg sama.. boleh x? hehehe

LaNuNsepet said...

to nur :

wah.. terharu giler..
tenkiu2...

LaNuNsepet said...

to zoro

ha3.. puji n kritik bro..
seimbang.

bunga mawar said...

baru tau nih, ternyata kek gitu yah. dari pada bingung yuk visit hostingbintanglima.org siapa tau ada yg mau bikin blog baru.