22 June 2010

Cara Buat "Flip Word" Tulisan Terbalik... Best!!


Salam..
Esok ada test lagi... Bosan tul, tak tahu nak buat apa..study malas, ni Lanun nak share cara terbalikkan perkataan uɐɐʇɐʞɹǝd yang korang taip. Kalau nak kelirukan kawan kawan korang dan sakit kan hati pembaca pada tulisan korang leh la ni he3 dengan Flip Word. ¿ɥoʇuoɔ eh eh Contoh :

˙pɹoʍ dılɟ uɐƃuǝp 3ǝɥ ƃuɐɹoʞ uɐsılnʇ ɐpɐd ɐɔɐqɯǝd ıʇɐɥ uɐʞ ʇıʞɐs uɐp ƃuɐɹoʞ uɐʍɐʞ uɐʞnɹılǝʞ 'dıɐʇ ƃuɐɹoʞ ƃuɐʎ uɐɐʇɐʞɹǝd uɐʞʞılɐqɹǝʇ uɐƃuǝp ʞouoɹǝsɹǝq ɯoɾ 

Setiap tulisan yang korang taip dibawah akan di terbalikkan / up side down pastu korang boleh gunakan di Facebook, Blog, Website, Friendster, Myspace atau kt mana saja korang nak. Taip di ruang original apa yang korang nak pastu secara automatik perkataan anda akan diterbalikkan, pastu just copy and paste k. Done!. Confirm kepala korang terbalik, atau monitor yang terbalik!.

Blog Widget by LinkWithin

12 komen disini yer..:

petite_girlz07 said...

dh try wt dah..tp cmner nk ambik install dye ek.nnt nk guna senag..hhehh

S.I.T.I said...

wahh..interesting gak nih..heh

dee said...

¡¡¡ɥsǝq ¡¡ɥɐlɐʎɐɔ

'AQILAH said...

heee pernah cube ni dulu...:)

Gee said...

(-: ɐɐɥɐɥ˙˙ɐɔɐq ıu 2ʇǝƃuǝs ʞɐu ɐlɐdǝʞ ɹɹɐ ʇıʞɐs ıdɐʇ˙˙˙ɐƃnɾ ʇsǝq

zulkbo said...

salam..
thanks for sharing
amat berguna ni satu hari nanti
he he..

niesz said...

study2..xley mls2..hihi..

a kl citizen said...

gi study lah... lanun

anyway thanx
boleh simpan untuk kegunaan satu hari nanti

dika wae said...

uɐg dɐʇuɐɯ

Anonymous said...

¿ʞıɹɐuǝɯ ƃuɐʎ ɐdɐ˙˙˙˙4102 ʇǝɾɐq

Anonymous said...

ɥɐlʞǝɐqɹǝʇ

Anonymous said...

huruf "e" & "g" xjady pun :(