14 June 2010

Buffered Earning Lanunsepet... Dah Habis...

Salam...
Hmm... rasanya betul lah memang buffered ads Lanun dah tamat. Sebelum ni ada jar coffee mate kat header atas ni. Tapi starting petang tadi tak ada dah, Kalau pukul 12 kang dier keluar balik pun mungkin tak lama dier akan stay kat situ sebab Episod Nota Cinta yang dalam iklan tu dah sampai ke episod ke 3 episod terakhir.

Coffee mate - Nota Cinta mengisahkan pasal kopi, n saat saat manis masa bercinta, bila dah kahwin semuanya makin hambar, masing masing sibuk, tak ada masa bersama, mula la tak ngam macam kopi tanpa krimer coffeemate.. tu la kisahnya. Dapat tak nanti suami isteri ni mesra balik? ape peranan kopi dalam citer ni? 3 episod sahaja... baik google / youtube sekarang kalau nak tahu jalan ceritanya..

Kenapa ek, Lanun nyer buffered tak disambung? Lanun pun silap haritu duk g tukar tukar benda dalam survey tu hu3, gatal tangan padan muka.

Agaknya bila nak dapat buffered ads yang baru? Kena tunggu kempen iklan yang baru la nampaknya. Bila la agaknya tu? Tak masyukk la gni takda buffered.


Nak tips hebat pasal buffered earning? Pada yang tak faham boleh rujuk bawah ni, Lanun pun rujuk kat blog otai otai ni jugak :
  1. Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang
  2. Coffee with nuffies tips
Blog Widget by LinkWithin

6 komen disini yer..:

peaNut said...

peanut x pernah dpt buffered earning..sian kan...

Lagenda said...

ai dapat..tp, 50 cent je..hik!!

LaNuNsepet said...

to peanut

xpe.. :-) cube try maintain 100++ 2,3 kali.. InsyaAllah dpt.. :-)

kna rajin BW byk2..

LaNuNsepet said...

to lagenda ;

he3.. takper.. lanun dulu mase mula2 sket jugk, bp sen jer. keep up.

~Blabberina~ said...

tu la..tgh cuak gak ni.dah dpt 1st cashout-mostly sbb buffered.drpd 6,now dah tgl 2 je..bila dia nak tmbah balik nihhhh

LaNuNsepet said...

to blabberina :

he3.. tu tak tahu tu..
harap2 ade la lekat..1,2 :-)