04 June 2010

Yes!! Dapat Top Up Percuma Melalui Email...

Salam...
1hb Jun hari tu satu email masuk ke email Lanun, Lanun tak bape endah sangat email tu kot kot spam atau email business dari siapa siapa ntah. Hari ni baru la Lanun buka dan terkejut dapat topup celcom percuma. Berapa? Dia bagi RM5.00 topup line celcom, apa lagi laju lar Lanun menaip masuk key tu kat handphone nih.

ni email nyer.. klik untuk lebih besar...

Plingg > Done > Topup berjaya, betul topup ni.. he3 ingatkan nak tipu Lanun..

Actually topup dari email ni adalah janji dari Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia masa Lanun isi satu survey online bertajuk "Kajian Mengenalpasti Tahap Kebimbangan Belia Terhadap Isu Jenayah Di Malaysia". Masa baca ni la baru teringat dulu pernah isi survey dan dia kata dia janjikan topup if kita lengkapkan semua soalan dia bagi secara online.

Terimakasih IPPBM sebab bagi topup, dan topup ni tanda terimakasih dieorang lak kat Lanun, ada kajian ke, survey ke sudi sudi lah jemput Lanun lagi he3. Gnilah nasib orang yang kekurangan kredit, dapat RM5 bukan main teruja lagi Lanun oh Lanun. Haa.. Korang pun mesti ada dapat kan?
Blog Widget by LinkWithin

13 komen disini yer..:

M a W a D D a H said...

adah tak dapat pun..muehehehe..

tahniah2x dapat rm5 free...

sarah shafie said...

nnti klau nk isi lg ckp kt aku..kot2 dpt jgk..hehe

FarHa said...

waaa sy penah dpt gak...smngt forward email2 yg sy dpt hekhek...tp yg kedua sy jwb pasal pe tah...tak dpt lak panggilan huhu

Umie gg rabbit said...

Tahniah...
Hehe^__^

Azizul Luqman said...

hohh...
celcom je ke?
maxis xde?
kehkehkeh... :P

LaNuNsepet said...

@mawaddah.. he3.. leh la nak sms..

LaNuNsepet said...

@ sarah : ok..kalau ade lagi aku gtau

LaNuNsepet said...

@ farha : panggilan? kalu ade email tu sy forwardkan k.

LaNuNsepet said...

@ rabbit : tq3.. nak share ke?

LaNuNsepet said...

@ azizul : sebab aku pilih celcom.

Penulis Seni said...

wah, sy prnah dpt kjian program rkn muda..kjian ni still ada lgi ke dh tutup?

bunga mawar said...

mau dong ikutan, klo di blog hostingbintanglima.com punya saya bisa ngga yah?

edy iceland said...

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent ) INSTALL MCENT
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih"Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E