27 June 2010

10 Keyword Terhangat Minggu Ini

Salam..
Hmm.. susah betul nak update blog sekarang, internet dah takdak. Ni pun curi curi masa main intenet sambil rushing untuk study sebab 3 hari ni Lanun dalam final exam untuk semester khas. Macam biasa hari Jumaat Lanun akan sajikan he3 10 keyword popular untuk minggu lepas.

Tak boleh komen banyak sangat, sebab tak dak masa. Pasal 10 keyword terhangat bawah ni perasan tak penjara pudu paling top? sebab apa? sebab kes penjara pudu dirobohkan hari tu lar, dirobohkan untuk pembinaan jalan bawah tanah.

Macam macam reaksi pasal projek meroboh penjara pudu ni, ada yang kata kena kekalkan lah, ada yang kata robohkan je lah, Bagi Lanun baik robohkan jer kalau manfaat nyer banyak pada rakyat. Tul tak? that all buat masa ni.. semoga semua kawan2 sentiasa happy. Chow!.

Blog Widget by LinkWithin

6 komen disini yer..:

ejum said...

banyakknya hits bro..good job lar. aku mmg respek ko. :)

Keyyah said...

banyaknya keyword lanun..owh ptt la td aku tgk banyaknya kenderaan kat faculty..pelik juga hari ahad ramai org..biasa aku sesorg je dok lepak kat fakulti..lallaa..

gudluck ye..ckit je lg..lepas ni boleh lah mimpi pakai jubah besar..hehe

niesz said...

sedey nye..bnyk sejarah kt pnjara pudu tu bg fmily niesz.. :(

zulkbo said...

salam..
tahniah..blog yang hebat..
blog ku..emmmmr..jauh lagi..
he he he..

zulkbo said...
This comment has been removed by the author.
Lagenda said...

mak jeles...cik lanun kena ajar mak camne nak dptkan keyword tu..