17 June 2010

Pada yg blogwalking malam ni... CM buff ada, Tapi Kuar tgh malam jar.. Siang yilekk...

Salam...
Tq pada yang blogwalking malam ni n singgah ke blog Lanunsepet ni, buffered coffeemate Lanun  masih berjalan lagi rupanya, tapi kuar kul 12 ke atas jer.. hmm... tak syok la gtu kan? siang siang memang tak ada pun.. Tapi kalau dah nampak keluar tu korang klik sebab kat situ ada peraduan nota cinta dan 3 episod drama pendek yang best jugak ;-).



Musykil jugak dibuatnya, Lanun rasa buffered tu dah nak habis, jadi dier limit kan kuar so just tengah malam sahaja la agaknya advertisor setting. Apa nak buat kan? rezeki dah macam tu. 

To nuffnang and advertorial kat luar sana, cepat cepat la gantikan Lanun dengan buffered yang baru.. Trafik dah mula ok, buffered lak tak ada. Am i missing something?? 

Ok sekian.. post santai untuk blogwalking malam ni... still tak puas hati dengan buffered ni ha.
Blog Widget by LinkWithin

9 komen disini yer..:

Hasrol Nizam said...

ntah ek..tak phm sgt gak ngn BF ni..pening2..

blog Serol-Nizam

LaNuNsepet said...

sama la kiter...
misteriiii

Lagenda said...

sy lg x faham!!

ibuintan said...

Ok la tu , rezeki camtu, takpe akak dah ada bagi saham dah pd cofee-mate tu

s1t1 2uL41k4 said...

ha? lanun x paham ke? tu pun tak paham? saya laaaagi tak paham.. hihi..

insyaAllah, ada rezeki untyk lanun tu..

LaNuNsepet said...

bagus la sama2 tak paham..
tu yang nuffnang suka tu.. he3

kang suma paham..
habislar.. sume dapat buff..
bankrupt..

niesz said...

x fhm..xfhm..haha..

iniAKU said...

haha!
buff aku lg la da lame retired.
bile nak sehat balik pon tatau.
huhu

LaNuNsepet said...

hak3.. sabau la yer..
tak tau nak rujuk sape..