08 June 2010

Arjuna TV3 KRU Episod 2 Download & Review Lanunsepet

Salam...
Selesai pulak lah episod ke 2 Drama Slot Aksi kat TV3 Arjuna. Lanun akan bagi sedikit review pasal episod terbaru minggu ni. Nampaknya cerita ni makin best dan watak watak lain dalam poster bawah ni pulak mula muncul satu persatu. Yang Lanun excited minggu depan Arjuna bakal berlatih dengan tok guru baru Satria Aduka.

Review Lanunsepet :
Episod 2 ni kali episod sedih bagi Arjuna sebab orang jahat dibawah arahan Grakus telah datang ke kampung nya. Macam mana orangg jahat tahu kedudukan Arjuna? Orang jahat tahu masa Arjuna guna kuasa saktinya tanpa disengaja. Masa Arjuna berlawan tournament dengan member dia tiba tiba member dia luka. Dia secara tak sengaja dalam kelamkabut keluarkan kuasanya terus member dia sembuh. Ini macam kuasa yang ada pada ayah Arjuna. Dier terkejut dan mula tanya macam soalan pada Ayahnya. Tapi parent angkat dia ni selindungkan perkara sebenar.


Orang jahat jumpa rumah Arjuna dan bunuh mak ayah nya. Arjuna diberi batu delima citra dewata. Masa ni lah watak baru muncul satria aduka dan suria yang terel. Dieorang kawan pendita Zulkarnain (geng ada kuasa ajaib) Arjuna dah tahu dier bukan anak kandung si pakcik n makcik yang dah mati tu. Dier jaga Arjuna bawa balik ke rumah dan minggu depan akan berlatih bersama Arjuna. 

Sini Lanun sediakan link untuk korang layan drama aksi Arjuna TV3 Terbitan KRU Episod yang terbaru iaitu episod 2. Anda boleh memilih untuk download atau menontonnya secara online :

Tonton secara ONLINE : [ Website TV3 Online TV ]
Download Drama Arjuna : [ Download Episod 2 Arjuna TV3 ]
Pada siapa yang terlepas Episod 1 : [ Episod 1 Disini ]
** atas kekangan masa dan kepakaran, video yang Lanun upload sekali dengan iklan

Blog Widget by LinkWithin

8 komen disini yer..:

rin~eirie de' sEcond said...

err..best ke cerita arjuna ni..saya mmg x mengikuti sgt drama brsiri, duk hostel jarang tgk tv hihihi.

LaNuNsepet said...

he3.. layan online la rin ;-)
tv lanun pun tak da.

RoMz said...

baru tadi je tengok.. episod2 sebelum nie tak sempat nak tgk.. tapi best la cite.. pandai kru buat cite..

LaNuNsepet said...

kalu terlepas.. lanun ada episod 1..
tp maaf la yer..
lanun xda masa nak edit yg part iklan tu..

jadi pada yg dload tu..sowwi yer..
iklan2 skali korang dpat..

maafkan hamba - arjuna ha3

ibuintan said...

salam dik lanun arjuna,
wah memang excited tul ye dengan ceto Arjuna ni,
makin byk episod nanti makin best rasanya tu

LaNuNsepet said...

to ibu intan :

he3..
ni jer la pun drama yg lanun minat

NichKhun said...

hakhakhak arjuna..
best tak citer tu?
tak pernah tengok..
sobssss

LaNuNsepet said...

to nichkun

best jugak,
download ek
kita ramai2
layan same2.